
Jídelní lístek
FIRMA VOJTAS
26.5.- 30.5.2025
Alergeny
Středa
Polévka – Gulášová 1a,9
I. Vepřový plátek, smetanová omáčka s brokolicí a žampiony, rýže 1a,7
II. Brambory zapečené s kuřecím masem, smetanou a pórkem 7
III. Dukátové buchtičky, vanilkový krém 1a,3,7
IV. Salát od žluté řeky 1a,3,7,12
Čtvrtek
Polévka – Hovězí s játrovými knedlíčky 1a,3,9,12
I. Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík 1a,3,7,12
II. Pikantní karbanátek, brambor, bylinkový dip 1a,3,7,12
III Těstoviny s hráškem, chilli papričkou a bazalkou 1a,3,7
IV. Rýžový salát "Asie" 12
Pátek
Polévka – s fazolovými lusky 1a,7,12
I. Vepřové ražniči, brambor, tatarka 1a,7,12
II. Střapačky se zelím a slaninou 1a,3,12
III Vaječná omeleta se zeleninou, brambor, kompot 3,7,12
IV.
Krémový okurkovo-těstovinový salát 1a,3,7,12
2.6.- 6.6.2025
Pondělí Alergeny
Polévka –hrstková 1a,9
I. Pečené kuře, brambor 1a
II. Penne s vepřovým masem a rajčaty, sýr 1a,3,7,12
III. Kuřecí plátek, vařená zelenina v páře 1a
IV. Šopský salát , pečivo 1a,3,7,12
Úterý
Polévka – hovězí s masem a nudlemi 1a,9
I. Kuřecí řízek, bramborový salát 1a,3,7,9,10,12
II. Srbské vepřové žebírko, rýže 1a
III Pohankovo-bramborový kontrabáš, kompot 12
IV. Zeleninový salát s opečenou krkovičkou a dresinkem, bagetka 1a,1b,3,7
Středa
Polévka – Zelná polévka z hlávkového zelí 1a,7,12
I. Plzeňské zástěrky, rýže 1a,3
II. Sýrová jehla v těstíčku, brambor, tatarka 1a,3,7,12
III. Tlačené koláče, bílá káva 1a,3,7,12
IV. Salát se sýrem a rajčaty, pečivo 1a,3,7
Čtvrtek
Polévka – Kapustová s bramborem a klobásou 1a,12
I. Pečený vepřový bůček, houskový knedlík, špenát 1a,3,7,12
II. Bulharská sarma, brambor, jablko 1a,3,7,12
III Špagety po uhlířsku, sýr,kompot 1a.3.7.12
IV. Salát s červenou řepou, ananasem a zakysanou smetanou, dalamánek 1a,1b,3,7
Pátek
Polévka – kulajda 1a,3,7,12
I. Plněné bramborové knedlíky, kyselé zelí 1a,3,7,12
II. Štěpánská hovězí pečeně, těstoviny 1a,3,7
III Palačinky zapečené s tvarohem, kakao 1a,3,7
IV. Těstovinový salát s kuřecím masem 1a,3,7,12